Wij zijn nu gesloten •We zijn weer open op: maandag van 09:00 tot 19:00

Spoedgeval?

Neem dan contact op met een van de onderstaande dienstdoende dierenartsen.

Wij zijn gesloten t/m zondag ivm vloeronderhoud.

MCD Amsterdam
Isolatorweg 45
1014 AS Amsterdam
T: 020 - 74 00 600
Evidensia Dierenziekenhuis
De Heining 10
1161 PA Zwanenburg
T: 020 - 30 80 750

Home

Maak kennis

Veelgestelde vragen

Nieuws

Contact

Afspraak maken

Vacature: Dierenarts (8-24 uur per week)

Dierenkliniek Lussing zoekt jou!
Durf jij blind te vertrouwen op je eigen diagnostische vaardigheden zonder meteen terug te moeten vallen op 2e lijns diagnostiek? Zie jij graag het effect van je eigen behandelstrategie doordat je de patiënten van begin tot eind begeleid? Waar altijd een collega dichtbij is om mee te overleggen als je het even niet meer weet. Ben jij ook van mening dat goede zorg voor dieren zich niet zou moeten beperken tot klanten die beschikken over veel financiële middelen? Bedien je graag een trouw klantenbestand in een prettige werksfeer? Waarbij je onderdeel wordt van een hartelijk, gezellig en bovenal kundig team dat open communiceert met een groot hart voor de dieren, hun eigenaren en voor elkaar?

Dan is dit misschien wel iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een leuke dierenarts en gezellige collega om zich bij het team te voegen.

Wij zijn wij?
Dierenkliniek Lussing is een eerstelijns kliniek die ontzettend veel waarde hecht aan persoonlijk contact met dier en eigenaar. Met een klein team van drie dierenartsen, vier paraveterinairen en een praktijkmanager bieden we passende en praktische zorg in een fijne en veilige omgeving. Bij binnenkomst doen we er alles aan om zowel baasje als beestje op hun gemak te stellen. Want een bezoekje aan de dierenarts kan ook een fijne ervaring zijn, en dat begint bij een goede kennismaking.

Terwijl we bekijken wat we voor het beestje kunnen betekenen, stellen we het baasje op z’n gemak met een kopje koffie en een gesprek om elkaar beter te leren kennen. Als de diagnose eenmaal is gesteld, gaan we oplossingsgericht te werk en communiceren we passend advies in duidelijke taal. Ongeacht de reden van het bezoek staat maximaal dierplezier bij ons voorop. Dit geldt voor het dier maar zeker ook voor de eigenaar!

Kom jij erbij?
Bij Dierenkliniek Lussing kom je in een enthousiast en gezellig team terecht dat er altijd naar streeft zowel professioneel als persoonlijk uit te blinken. Ons team is op zoek naar versterking, en misschien ben jij wel de toevoeging waar we naar op zoek zijn. Dus ben je communicatief en sociaal vaardig? Ben je flexibel inzetbaar en maak je graag een grapje? Laat het ons dan weten en kom langs voor een kopje koffie.

De functie van dierenarts is voor 8 tot 24 uur per week – de uren zijn hierin nog bespreekbaar.

Wat bieden wij jou?
Wij zoeken naar een dierenarts die binnen ons team past, maar hebben naast deze flexibele functie nog veel meer te bieden. Zo stimuleren we de ontwikkeling van jouw talenten en geven we ruimte voor eigen inbreng.

We bedienen een trouw klantenbestand, waarbij je als dierenarts jouw patiënten van begin tot eind begeleid. De behandelstrategie ligt in jouw handen en daar kan je op die manier het effect van waarnemen. Op deze manier bouw je ook een band op met dier en eigenaar. Daarnaast leren we je ook te vertrouwen op je eigen diagnostische vaardigheden, zonder (direct) terug te vallen op tweedelijns diagnostiek als echo’s en röntgen.

Ieder dier verdient de beste zorg ongeacht financiële middelen, wij willen je dan ook uitdagen mee te denken in oplossingen zodat baasjes met beperkte middelen geen drempel voelen om bij ons naar binnen te stappen.

Oh, en je wordt natuurlijk onderdeel van de leukste dierenkliniek van Hoofddorp, waar gezelligheid, hartelijkheid en kundigheid hand in hand met elkaar gaan. Het team communiceert met een groot hart voor dieren, hun eigenaren en elkaar.

Nog wat laatste details:

  • Dienstverband van minimaal 8 uur per week
  • Avonden en weekenden vrij
  • Prettige werksfeer met een trouw klantenbestand
  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband en uitbreiding van tijden (in overleg)
  • Mogelijkheid tot nascholing
  • Goed salaris (boven CAO)
  • Doorgroeimogelijkheden tot hoofdverantwoordelijke dierenarts

Herken jij jezelf in de bovenstaande criteria en sta je te popelen aan de slag te gaan na het lezen van onze vacature? Neem dan contact met ons op via vacature@dierenklinieklussing.nl 
Vergeet niet je CV toe te voegen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons op
Facebook

Laat een review
achter op Google 

Home

Maak kennis

Veelgestelde vragen

Nieuws

Contact

Afspraak maken