Wij zijn nu gesloten •We zijn weer open op: dinsdag van 09:00 tot 19:00

Spoedgeval?

Neem dan contact op met een van de onderstaande dienstdoende dierenartsen.

Wij zijn gesloten t/m zondag ivm vloeronderhoud.

MCD Amsterdam
Isolatorweg 45
1014 AS Amsterdam
T: 020 - 74 00 600
Evidensia Dierenziekenhuis
De Heining 10
1161 PA Zwanenburg
T: 020 - 30 80 750

Home

Maak kennis

Veelgestelde vragen

Nieuws

Contact

Afspraak maken

Vacature: Paraveterinair (16-40 uur per week)

Betreft: Vacature paraveterinair 16-40 uur per week

Dierenkliniek Lussing zoekt jou!
Ben jij (bijna) paraveterinair en zoek je een stimulerende en uitdagende werkplek? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een leuke paraveterinair en gezellige collega om zich bij het team te voegen.

Als paraveterinair heb je een breed takenpakket, waaronder assisteren bij spreekuur en operaties, laboratorium werkzaamheden, het verzorgen van opgenomen dieren en administratieve taken. Aan de balie en telefoon ben jij de verbindende schakel tussen huisdier eigenaren en dierenartsen.

Wij zijn wij?
Dierenkliniek Lussing is een eerstelijns kliniek die ontzettend veel waarde hecht aan persoonlijk contact met dier en eigenaar. Met een klein team van drie dierenartsen, drie paraveterinairen en een praktijkmanager bieden we passende en praktische zorg in een fijne en veilige omgeving. Bij binnenkomst doen we er alles aan om zowel baasje als beestje op hun gemak te stellen. Want een bezoekje aan de dierenarts kan ook een fijne ervaring zijn, en dat begint bij een goede kennismaking.

Terwijl we bekijken wat we voor het beestje kunnen betekenen, stellen we het baasje op z’n gemak met een kopje koffie en een gesprek om elkaar beter te leren kennen. We zijn gericht op oplossingen passend bij zowel dier als eigenaar en ommuniceren dit in duidelijke taal. Ongeacht de reden van het bezoek staat maximaal dierplezier bij ons voorop. Dit geldt voor het dier maar zeker ook voor de eigenaar!

Maak kennis met ons team

Kom jij erbij?
Bij Dierenkliniek Lussing kom je in een enthousiast en gezellig team terecht dat er altijd naar streeft zowel professioneel als persoonlijk uit te blinken. Ons team is op zoek naar versterking, en misschien ben jij wel de toevoeging waar we naar op zoek zijn. Dus ben je communicatief en sociaal vaardig? Ben je flexibel inzetbaar en maak je graag een grapje? Laat het ons dan weten en kom langs voor een kopje koffie.

De functie van paraveterinair is voor 16 tot 40 uur per week – de uren zijn hierin nog bespreekbaar.

Wat bieden wij jou?
Wij zoeken naar een paraveterinair die binnen ons team past, maar hebben naast deze flexibele functie nog veel meer te bieden. Zo stimuleren we de ontwikkeling van jouw talenten en geven we ruimte voor eigen inbreng.

Ieder dier verdient de beste zorg ongeacht financiële middelen, wij willen je dan ook uitdagen mee te denken in oplossingen zodat baasjes met beperkte middelen geen drempel voelen om bij ons naar binnen te stappen.

Oh, en je wordt natuurlijk onderdeel van de leukste dierenkliniek van Hoofddorp, waar gezelligheid, hartelijkheid en kundigheid hand in hand met elkaar gaan. Het team communiceert met een groot hart voor dieren, hun eigenaren en elkaar.

Nog wat laatste details:

  • Dienstverband van minimaal 16 uur per week
  • Avonden en weekenden vrij
  • Prettige werksfeer met een trouw klantenbestand
  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband en uitbreiding van tijden (in overleg)
  • Mogelijkheid tot nascholing
  • Salaris in overleg

Herken jij jezelf in de bovenstaande criteria en sta je te popelen aan de slag te gaan na het lezen van onze vacature? Neem dan contact met ons op via vacature@dierenklinieklussing.nl

Vergeet niet je CV toe te voegen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons op
Facebook

Laat een review
achter op Google 

Home

Maak kennis

Veelgestelde vragen

Nieuws

Contact

Afspraak maken