Wij zijn nu geopend •Openingstijden: 09:00 - 19:00

Home

Maak kennis

Veelgestelde vragen

Nieuws

Contact

Afspraak maken

blank
blank

Jay heeft uw hulp nodig!

Mijn naam is Jay en ik ben 1.5 jaar oud, of jong. Het is maar hoe u het bekijkt.

Ik heb het liefste baasje van de wereld en ze is ontzettend dol op me. Hoe rot ik het ook vind om te zeggen, er is héél veel mis met mij. Ik houd mezelf groot, maar eigenlijk heb ik altijd pijn. Mijn voorpoten zijn verkeerd gegroeid en staan naar buiten. Mijn dierenarts noemt dit het Radius Curvus syndroom. Ik zou dolgraag een sprintje willen trekken naar een bal of in de lucht willen springen om een stok te vangen. Helaas is dit voor mij niet meer mogelijk. Het buigen en vooral strekken van allebei mijn voorpoten doet ontzettend veel pijn.

Inmiddels ben ik al lange tijd onder behandeling bij mijn dierenarts. Stiekem had ik gehoopt dat ik aan mijn pootjes geopereerd zou kunnen worden. Helaas is dit zeer pijnlijk en is de kans op een goed herstel zeer klein. De dierenarts denkt dat mijn kwaliteit van leven erop vooruit gaat als ik een brace ga dragen. U zult dus begrijpen dat ik die heel graag wil laten aanmeten!

Echter, de bodem van de portemonnee van mijn baasje is bereikt. Het geld dat zij telkens voor mij opzij legt is momenteel onvoldoende om deze onvoorziene kosten mee te kunnen dekken. Daar voel ik mij erg schuldig om. Toch geef ik de hoop niet op en hoop ik via deze weg (financiele)hulp te vinden. Ik ben daarom een crowdfunding gestart. Meer informatie daarover vind u hier.

Zou u mij kunnen helpen?

Dank u wel, poot en lik van Jay!

blank blank jay-dierenarts-tafel

blankVolg ons op
Facebook

blankLaat een review
achter op Google 

Home

Maak kennis

Veelgestelde vragen

Nieuws

Contact

Afspraak maken